Ontdek en ervaar Hoe je omgaat met gevaar!
yellow or black chefron

Praktische Informatie

Om je goed voor te bereiden op een bezoek aan de Risk Factory, vind je hier praktische informatie. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij, neem dan even contact met ons op.

Voor wie is de Risk Factory?

De Risk Factory is in eerste instantie bedoeld voor basisschoolleerlingen van groepen 7 en 8 en kan alleen op afspraak.

Hoelang duurt een bezoek?

Kom je met je klas naar de Risk Factory, houd dan rekening met een tijdsinvestering van een dagdeel. Het bezoek zelf duurt circa 2,5 tot 3 uur, maar daar komt natuurlijk reistijd bij.

Je kunt in de ochtend of in de middag komen. Tijdens het aanmelden, kun je dit zelf aangeven.

Hoe komen we er?

Staat je school in Midden- en West-Brabant dan regelen wij het vervoer van en naar de Risk Factory. Je wordt met je klas op school opgehaald en daar ook weer netjes teruggebracht. Voorafgaand aan het bezoek, nemen we nog contact op om de exacte tijd af te spreken. Hier hoef je zelf dus niets voor te regelen.

Begeleiding

Eenmaal bij ons binnen, splitsen we de klas op in groepjes van maximaal 8 leerlingen. Elke groep gaat met één van onze begeleiders langs alle scenario’s. Als leerkracht kun je natuurlijk bij een groepje aansluiten. Als het nodig is, bepalen we in overleg de samenstelling van de groepen.

Wat kost een bezoek?

Een bezoek aan de Risk Factory kost € 7,50 per leerling, inclusief het vervoer. Dit geldt voor scholen die staan in Midden- en West-Brabant. Na inschrijving ontvang je van ons een factuur. Goed om te weten dat het BVL budget (Brabants VerkeersveiligheidsLabel) hiervoor gebruikt mag worden. Staat je school buiten onze regio, dan ben je ook van harte welkom. De kosten zijn dan € 7,50 per leerling, exclusief het vervoer.

Aanmelden

Aanmelden voor een bezoek kan uitsluitend via de website.